Historien om det blå rav fra Den Dominikanske Republik.

 

Blå rav er virkelig unikt, hvis skønhed ikke kan sammenlignes med andre ravtyper. I denne skrivelse vil vi se nærmere på beskrivelsen af ​​dette rav og dets historie, samt ravets helbredende og magiske egenskaber.

 

HVAD ER BLÅ RAV?

Blå rav er ekstremt sjælden, - og det er meget værdsat af samlere, gemologer og smykke designere. Blå gult rav kan genkendes af sin rige blå udstråling og lyse farver. Det er næsten 90 procent mere gennemsigtigt end det sædvanlige gule eller honning farvet baltiske rav, som man finder på danske strande.

 

HVOR KOMMER DET BLÅ RAV FRA?

Blå rav fra Den Dominikansk Republik, dufter af nåletræer. Gemologer mener, at mængden af det blå rav er relativt "lille" og er kun omkring 20-30 millioner år gammel. Men der er fundet stykker I den nordlige del som er ca.40 millioner år gammelt. Blåt dominikansk rav kan også have en rød/grøn nuance. Blå rav stammer fra harpiksen af ​​en bestemt træart, nemlig Hymenaea Protera træet, som uddøde for mange millioner år siden. Efter et vulkanudbrud og i en kemisk proces af røg, aske, svovl, blandet sammen med harpiks og en del år I jorden, er der blevet skabt nogle unikum med de smukkeste farver I solens lys. I dag, graves det blå rav op fra miner, langt under jorden.

 

PRISEN PÅ BLÅT RAV.

Prisen på blåt rav er høj, grundet indeslutninger, det vil sige rester af floraen, der findes i ravet, indtil den frøs og begyndte at danne sig i et mineral. Dominikansk rav anses for at være verdens fineste og dyreste rav. Prisen kan sagtens komme op på over kr. 800,- pr. gram, fordi ravet er så unikt, og fordi det ikke findes i så store mængder, som det baltiske rav.

 

EGENSKABER.

Blå rav er meget hårdt, derfor arbejder meget erfarne smykke designere med det. Ravets vigtigste styrke er luftens kraft, fordi det gule rav er solens kraft. Et usædvanligt autentisk rav kan have ægte helbredende og magiske egenskaber. TERAPEUTISK. Det menes at ejeren af ​​dette værdifulde rav med sin hjælp kan genoprette deres mentale balance og afklare sindet.I oldtiden blev dette rav påført sår eller smertefulde områder på kroppen for at fjerne ubehagelige fornemmelser eller i det mindste at dæmpe dem så meget som muligt. Det blev antaget, at blå gule kan accelerere helingen af ​​selv de mest komplekse sår. Healere af den tid anbefales at lægge dette rav under hovedpuden, for at slippe af med depression, søvnløshed og mareridt. Dette rav tilhører biologiske stimulanser, og det antages, at det med sin hjælp er muligt at forbedre nyrernes funktion, genoprette fordøjelsessystemernes funktion og etablere funktionen af ​​skjoldbruskkirtlen. - og du kan også genoprette hormoner i kroppen og fremskynde celleregenerering. Mange alternative behandlere, bruger det blå rav til behandling i klinikkerne da det blå rav hjælper mod mange skavanker. MAGIC. Mange eksotikerne er sikre på, at det ved hjælp af blå rav er muligt at genopbygge menneskelig energi og genoprette auraen. Derfor er smykker så relevante fra dette rav. Desuden kan du ved hjælp af blå rav, beskytte dig selv og din sjæl fra onde ånder.